Min. ålder

18+

Min. antal

8st

Tidsåtgång

3 timmar

Kombopris

650kr / p

Paintball & Archery Tag

Kombopaketet Archery Tag och Paintball är den ultimata adrenalinkicken som ger er tre hela timmar på vår actionanläggning till ett reducerat kombopris. Let’s goooo!

Till er som önskar lite mer av ert besök så har vi skapat det här kombopaketet där både Paintball och Archery Tag ingår. Ni börjar besöket med ca 1 timme pilbågsderby där ni också får spelinstruktioner och regelgenomgång. Vi använder oss av klassiska Archery Tag mått på vår layout men spelupplägget skiljer sig från andra aktörer då vi spelar matcherna i unik Maxxed anda, med taktiska inslag och spelmoment. 

Archery Tag kan spelas på många olika nivåer och ni väljer själva fart och intensitet.

Efter intensiva matcher i Archery Tag är det dags att gå över till vår absoluta favoritaktivitet – Paintball. I paket ingår rikligt med paintballkulor för att hinna med ett bra antal matcher. Ni kommer varva mellan lageliminering (Team Deatchmatch) och Capture the Flag, två klassiska speltyper som är enkla att förstå, intensiva att spela, men snudd på omöjliga att bemästra. Det krävs taktik, kommunikation och en del mod för att vinna. 

Självklart finns det rikligt med tid för återhämtning också. Mellan matcherna så tar vi break, vilar ut och fyller på med vätska och energi. Tiden hos oss är er, vi finns till för ert förfogande men det är ni som väljer takten.

Vad ingår?

GALLERI

Boka online

Boka din upplevelse hos oss digitalt direkt via vår hemsida. För frågor kontakta oss på: info@maxxed.se eller ring oss på 076-1155276.

vi erbjuder också