FÖRETAG

Företagspaket

Vi välkomnar dig som företagare till oss på Maxxed och till den värld av adrenalin som väntar dig och dina anställda. Vi kan lova er en adrenalinfylld dag med massa skratt, full fart och action när den är som bäst. Paintball som aktivitet garanterar en lyckad aktivitet. Det är en upplevelse som uppskattas av de flesta och främjar till både glada minnen och fysisk aktivitet som ger både ökat välmående och motion på samma gång.

Vi kan specialanpassa besöket efter era önskemål. Vill ni exempelvis att vi kör en turnering eller om ni har andra önskemål är det bara att ta upp det när ni bokar. Ni kan även kontakta oss via mail eller telefon för frågor och ytterligare information.

Paket & Storlek på Grupp

Våra företagspaket har vi skapat för att göra det lättare för er som företag att boka paintball hos oss utan att ni ska behöva räkna på antalet personer, tänka på enskilda startpaket, hur mycket boll som går åt, osv. Startpaketen är helt enkelt anpassade för er storlek på företaget, dvs hur många anställda ni har. Vi har många års erfarenhet av bollförbrukning för olika gruppstorlekar vilket vi har baserat priserna på.

Ta med företaget på någon av de paintballupplevelser som vi erbjuder er som företag. Battla loss med arbetskamraterna och skapa minnen för livet. Ni kan välja på flera olika typer och spelupplägg med allt från tävlingspaintball till vanlig klassisk paintball. Vi anpassar besöket efter era önskemål och kan även väva in teambuilding i matcherna som spelas.

Företagsfriskvård: Paintball är numera godkänt som företagsfriskvård!

Efter två domar i HFD, Högsta förvaltningsdomstolen, så ingår numera Paintball i det friskvårdsbidrag arbetsgivare kan ge skattefritt till anställda. Läs mer på skatteverkets hemsida.

Friskvård i Företaget

Företagsfriskvård: Paintball är numera godkänt som företagsfriskvård!

Toppmoderna Markörer

Spela med dom senaste markörerna på marknaden som skjuter rakt, tyst och buttersmooth.

Nytta med Nöje

Paintball blandar spänning, taktik och adrenalin i en mix av långsamma och snabba matcher.

FÖRETAGSPAINTBALL - Från 8 personer

ADRENALIN | TAKTIK | SAMARBETE | KOMMUNIKATION

Priser

FÖRETAG SMALL
SMALL
3495SEK
Inkl. moms

FÖRETAG SMALL

Paketet för det lilla företaget upp till 8 anställda.

Utrustning för upp till 8 personer. I alla våra företagspaket ingår alltid ett Battle-Pack som inkluderar ett drick- och snackpaket.


PAINTBALLS INGÅR: 4000ST


BOKA NU
FÖRETAG MEDIUM
MEDIUM
5995SEK
Inkl. moms

FÖRETAG MEDIUM

Paketet för företaget upp till 14 anställda.

Utrustning för upp till 14 personer. I alla våra företagspaket ingår alltid ett Battle-Pack som inkluderar ett drick- och snackpaket.PAINTBALLS INGÅR: 7.000ST


BOKA NU
FÖRETAG LARGE
LARGE
8495SEK/P
Inkl. moms

FÖRETAG LARGE

Paketet för företaget upp till 20 anställda.

Utrustning för upp till 20 personer. I alla våra företagspaket ingår alltid ett Battle-Pack som inkluderar ett drick- och snackpaket.PAINTBALLS INGÅR: 10.000ST


BOKA NU

KÖP PÅ PLATS:

PAINTBALLS 1 PÅSE 250SEK

Köp en extra påse Paintballkulor (500st).

PAINTBALLS 1 LÅDA 900SEK

Krydda er bokning med en hel låda extra paintballkulor (2000st).

FOTOGRAFERING 495SEK

Fotografering under bokningen. Digitala bilder på fil. Högkvalitativa och redigerade actionbilder.

Villkor

INCHECKNING

Vid receptionen i Caféet checkar ni in inför ert besök och betalar grundavgiften för de aktiviteter som ni har bokat. Incheckningen är obligatorisk för alla våra besökare och ska ske i god tid innan bokad tid.

ANTI-DROG POLICY

Akohol före eller under våra aktiviteter är inte tillåtet på Maxxed. Se till att komma nyktra och städade så blir det roligare och framförallt säkrare för alla.

AVBOKNING

Avbokning av aktivitet ska ske senast 48 timmar innan bokad tid. Kostnad: För sen avbokning debiteras 150kr / person.

DELTAGARANTAL

För denna aktivitet debiteras gruppen alltid minst 8 deltagare.

ÅLDERSGRÄNS

Åldersgräns för Paintball är 18 år för individuella spelare. Spelare under 18 måste ha målsman närvarande under spel.