Aktiviteter för företag och privatpersoner

Rek. ålder

Rek: 7-13 år

Min. antal

10st

Tidsåtgång

1.5h

Pris

200kr / p

Gel blaster

Elektroniska och helautomatiska pistoler som skjuter gelékulor, är det lika häftig som det låter och ser ut? JA! Och mer där till! Gel Blaster är den ultimata aktiviteten för alla actionfreaks!

Gel Blaster® Battle är en aktivitet från USA som har tagit världen med storm och som vi nu kan vi erbjuda till er som privatperson! Aktiviteten spelas på vår Minisports bana och går ut på att man skjuter små gelékulor på varandra. Det är en aktivitet som lämpar sig bäst för åldrarna 9-13 år men kan spelas av alla åldrar över det och är en riktig hit för familjer som vill göra något tillsammans. 

Man kan säga att Gel Blaster Battle är en kombination av vattenkrig och paintball. De små bollarna gör inte speciellt ont, men träffarna är ändå kännbara och kan liknas med att bli träffad av ett gummiband. Till skillnad från Paintball kladdar inte dessa bollar då de är till 98% tillverkade av vatten så man kan utföra aktiviteten i helt vanliga kläder. 

Vad ingår?

galleri

Boka online

Boka din upplevelse hos oss digitalt direkt via vår hemsida. För frågor kontakta oss på: info@maxxed.se eller ring oss på 076-1155276.

vi erbjuder också