Lokaler

Planera festkvällen med lokal i Moliden och roliga aktiviteter

Genom vår samarbetspartner, Molidens IK, kan vi erbjuda fantastiska lokaler för privata fester, kalas, evenemang, svensexa/möhoppa, konferens m.m. Detta kan givetvis kombineras med någon eller några av våra actionfyllda aktiviteter. Vi kan erbjuda två olika lokaler; en stor och rymlig dansbana som rymmer hela 1500 personer, samt en pub som ligger alldeles bredvid. Båda lokalerna ligger naturskönt belägrade i Moliden (ca 2 mil nordväst om Örnsköldsvik) med naturen och lugnet utanför dörren. Pub-lokalen rymmer 100 personer och har ett fullt utrustat kök. Lokalen innehåller även ett starkt ljudsystem, projektor, darttavla, bardisk m.m. Puben kan användas för mindre grupper upp till 100 personer medans dansbanan är mer lämplig för större evenemang.

I kombination med någon av våra aktiviteter så är priset för uthyrning av puben 3.000kr inkl moms/dygn. För hyra av dansbanan kontakta oss för offert.

Puben

Fantastisk lokal för möten & kalas

Puben är en fantastik lokal för de flesta evenemang oavsett det är firmafesten, kalaset eller bröllopsfesten som ska genomföras. Lokalen erbjuder rejält med plats och kan husera upp till 100 personer samtidigt. Det finns även rikligt med bord, en bardisk, fullt utrustat kök, kraftigt ljudsystem, projektor och darttavla. Puben är den perfekta lokalen för arrangemanget och en komplett lösning för er som söker ett passande ställe att hyra. Den ligger även naturskönt belägen i härliga Moliden i en miljö där man kan stressa av från vardagens måsten och njuta av lugnet i närhet av naturen. Puben ligger i nära anslutning till vårt aktivitetsområde (ca 5 minuter gångavstånd). Ytorna utanför erbjuder rikligt med parkering och utrymme för egna aktiviteter.

Fullt utrustat kök

Köket är hjärtat i puben och fullt utrustat med diverse köksutrustning inkl. kyl och frys. Här går det att laga allt från smörgåsar till mat.

Bar & bardisk

Utmed köket finns en rymlig bar med bardisk. Den gedigna disken ger bra med utrymme för att servera både drycker och mat på.

Kapprum

Innanför entrén finns ett mysigt kapprum där gästerna kan hänga av sig sina kläder.

Projektor

Projektor finns installerad i lokalen som kan användas till exempelvis möten eller karaoke.

Ljudanläggning

Lokalen är utrustad med en kraftfull ljudanläggning som kan användas vid t.ex. trubaduruppträdande eller karaoke. Det finns även en mindre "scen" installerad i lokalens bortre del.

Darttavla

Vill ni kasta pil så finns här möjligheten att göra det då lokalen även är utrustad med darttavla.

Bilder Puben

Trubadur

Oscar Sundelin

Skulle det inte vara trevligt med sång och musik under kvällen? Boka in vår trubadur Oscar Sundelin och vi lovar er en toppenkväll med mixade pop- och rockklassiker.

Om Oscar

”Under de senaste åren har Oscar varit aktiv i flera musikaliska sammanhang. Som frontman i coverbandet Sicksack har han både turnérat med en Pistvaktshow och arrangerat musikkvällar med 80-talstema.

När pandemin slog till och liveshowerna fick läggas på is började han tillsammans med ett gäng vänner istället livesända musikframträdanden genom initiativet ”Lajva En Livekonsert”. Oscar drivs av att sprida glädje och locka fram engagemang hos publiken genom att spela rock och pop-covers publiken känner igen och vill sjunga med i.”

Priser

Hyra Pubb
Hyra pubb
3000SEK/DYGN
Hyra vid kombinering av aktiviteter

Hyra Pubb

Hyr den mysiga puben för kalaset eller företagsfesten med tillgång till bar, kök, kapprum, toalett och projektor/ljudanläggning.


BOKA NU
Fr. 4500SEK + moms
Boka trubadur
Oscar Sundelin

Fr. 4500SEK + moms

Oscar spelar för er under kvällen 3x45 minuter med två pauser eller efter överenskommelse.

https://www.oscarsundelin.com/


BOKA NU
Dansbanan
Hyra pubb
Kontakta oss för offert!
Rymmer 1500 personer

Dansbanan

Hyr den stora och rymliga dansbanan för större evenemang, möten eller fester.


BOKA NU

TILLVAL:

Dusch & Bastu 100kr / Person

AKTIVITETER

Att kombinera er festkväll eller ert möte med någon av våra aktiviteter sätter pricken över i:et på ert arrangemang och blir ett hett samtalsämne under kvällen och ett fantastiskt minne.