Aktiviteter för företag och privatpersoner

Min. ålder

18+

Gruppstorlek

-

Tidsåtgång

Efter ÖK

Pris

Offert

Företagsevent hos er

Vi kan arrangera mobila lasertagupplevelser både inomhus och utomhus. Är ni ett företag med stora och rymliga lokaler? Kanske med hyllgångar, rum och skrymslen? Då har ni redan den perfekta lokalen för att skapa en bra och rolig plats för Lasertag. 

Vi kan även arrangera och bygga ett spelfält utomhus på passande plats som exempelvis en gräsyta eller fotbollsplan. Med vår uppblåsbara anläggning skapar vi ett spelområde som bygger på ett turneringsupplägg som bygger på snabba ben och bra kommunikation. Oavsett plats så styrs alla spel via WIFI med individuella spelarprofiler och poängräkning i realtid. 

Poängräkningen som sköts av vår Lasertag-anpassade dator är hjärtat i varje match. Den sköter allt som händer på planen, samlar in individuell data så som antal träffar, avfyrade skott och hur många gånger du eliminerat motståndarna.

Varje spel har alltid en utgångspunkt för effektive lag. Beroende på spelupplägg går det sedan ut på att jaga ett antal olika ”digitala flaggor” som ingår i matcherna. Lagen ska överta och försvara dessa flaggor för att samla poäng. Flaggorna avger visuella signaler beroende på vad som händer, och vem som kontrollerar dem.

Efter avslutad match är det runt den dedikerade scoring-skärmen deltagarna samlas för att jämföra poäng och individuella prestationer. 

Varmt välkommen att boka vår mobila Lasertag! 

 

 

Vad ingår?

GALLERI

Boka online

Boka din upplevelse hos oss digitalt direkt via vår hemsida. För frågor kontakta oss på: info@maxxed.se eller ring oss på 076-1155276.

vi erbjuder också