Aktiviteter för företag och privatpersoner

Min. ålder

13+

Antal:

Minst 15st

Tidsåtgång

2+ timmar

Pris

450kr /p

Lasertag Turnering

Det perfekta paketet för alla fester, arrangemang eller jippon. Laser Turnering är ett mobilt Laser Tag turneringspaket där vi kan ta aktiviteten till er och erbjuda ett intensivt tävlingsarrangemang med uppblåsbar tävlingsbana och poängsystem. 

Laser Tournament är just som namnet förtäljer, en tävlingsaktivitet som spelas i ett riktigt tävlingsscenario där vi sätter upp tävlingen med lag och poängsystem som ni kan följa i realtid medans matcherna spelas. Laser Tournament kan bokas av skolor, företag, föreningar kalasgäng (svensexor/möhippor), eller liknande. Det enda ni behöver är en plats där vi kan hålla till (utomhus t.ex. gräsplan eller inomhus t.ex. sporthall) och tillgång till ström. Vi erbjuder detta till alla åldrar över 13 år.

Matcherna är snabba och intensiva med en speltid på 6 minuter. Lagen och varje spelare får en egen profil där all individuell spelinformation lagras på en gemensam scoreboard som också uppdateras i realtid och där spelarna hela tiden kan följa med eftersom matcherna spelas. Genom att ladda ner vår tillhörande telefonapplikation så går det även att se alla stats direkt i mobilen.  

Matcherna är enkla och lätta att förstå. Utplacerade på spelfältets mitt står två stycken digitala flaggor som hela tiden ska erövras. Den totala tiden som varje lag lyckas hålla flaggorna räknas samman och när matchen är färdig så vinner det lag som lyckats skrapa ihop mest tid. Varje spelare har också en viss summa liv. När livet når noll så blir man eliminerad, utrustningen slår av (det går inte skjuta) och det krävs att man går tillbaka till lagets startposition och trycker på ”respawn” lådan för att komma åter till spel. Då återställs även liv och ammunition.

Vad ingår?

OBS! Lasertag utomhus kan inte spelas i dåligt väder. Vid regn ställs aktiviteten in och vi bokar ett nytt datum.

GALLERI

Boka online

Boka din upplevelse hos oss digitalt direkt via vår hemsida. För frågor kontakta oss på: info@maxxed.se eller ring oss på 076-1155276.

vi erbjuder också