Aktiviteter för företag och privatpersoner

Min. ålder

13+

Min. antal

8st

Tidsåtgång

90 min

Pris

350kr/p

Kalaspaket Lasertag

Kliv in i framtiden med vår actionfyllda Lasertag och utmana varandra i en aktivitet som varken kladdar eller gör ont!

Få en adrenalinpumpande möhippa-upplevelse som ingenting annat med vår utomhus lasertag! Tänk dig spänningen att navigera genom spelfältet i jakt på motståndarna tillsammans med dina vänner. Det är den perfekta aktiviteten för att få hjärtat att slå och kroppen att på röra sig.

Utomhus lasertag är det ultimata sättet att fira bruden och hennes kommande bröllop. Det är en rolig och unik upplevelse som kommer att skapa minnen för livet. Oavsett om ni är en grupp erfarna spelare eller nybörjare i lasertag-världen, så kan vi lova er en episk sammandrabbning med mycket skratt och stoj. 

Överdelen av ett av spelverktygen på Maxxed. En digital display med knappar.

Med en rad anpassningsbara alternativ kan utomhus lasertag arrangeras för att passa behoven för er möhippa. Välj mellan en mängd olika spelscenarion och anpassa besöket efter era önskemål. Vår erfarna och vänliga personal kommer att se till att er grupp har den bästa möjliga upplevelsen, från början till slut.

Och det bästa av allt? Till skillnad från exempelvis Paintball så är Lasertag en helt kontakt-fri sport. Det gör inte ont och således ger det inte heller några blåmärken. Ni kan räkna med ett roligt och spännande besök hos oss. 

Vill ni i stället att vi kommer till er så går det att ordna. Med våra portabla spelfält gör vi aktiviteten mobil och sätter upp den på passande plats, antingen utomhus eller inomhus. 

Varmt välkommen till Maxxed.

Vad ingår?

OBS! Lasertag utomhus kan inte spelas i dåligt väder. Vid spöregn ställs aktiviteten in och vi bokar ett nytt datum.

Bilden föreställer ett lasertag vapen och ett pannband med sensorer.

GALLERI

Boka online

Boka din upplevelse hos oss digitalt direkt via vår hemsida. För frågor kontakta oss på: info@maxxed.se eller ring oss på 076-1155276.

vi erbjuder också