Aktiviteter för företag och privatpersoner

Min. ålder

18+

Min. antal

8st

Tidsåtgång

2-3h

Pris

480kr/p

Paintball - företag

Ett actionpaket för företaget eller organisationen som vill utmana sin personal i en av de mest uppskattade aktiviteter som finns att erbjuda. 

Upplevelsen med Paintball handlar inte bara om att skjuta på varandra och skryta om det största blåmärket. Det handlar mycket om kommunikation och samarbete, speciellt när våra spelupplägg bygger på just lagarbete och vikten i att hjälpas åt för att vinna. Paintball är en tuff aktivitet men samtidigt otroligt uppskattat. Det lämpar sig också väldigt bra för just företag och organisationer som vill utmana sin personal och utvecklas tillsammans i en miljö där adrenalin och snabba beslut sätter stora krav på varje deltagande individ. För de som aldrig spelat paintball tidigare så får man här utmana sig själv i att ta plats, i att trotsa rädslor och skapa möjligheter, både för sig själv och för laget. 

Under besöket kommer ni få bekanta er med vår toppmoderna paintball utrustning, ni kommer att få lära er om säkerhet och de spelregler som gäller. Gruppen delas sedan upp i lag, ni får overaller, masker och får fylla upp era markörer med paintballkulor. Ni är sedan redo att beträda spelplanen och börja spela. Matcherna varvas med rast och vätskepåfyllnad. Ni sätter själva tempot och intensiteten på spelen. Poängen räknas och självklart utser vi en vinnare när dagen är slut. 

I besöket ingår dricka och vatten till deltagarna. Ni kan även välja att kombinera paketet med mat på plats. Efter besöket som tar mellan 2-3 timmar, beroende på deltagarantal, så är ni otroligt nöjda. Ni har fått ett riktigt bra motionspass och skapat minnen som kommer att eka länge och väl i fikarummet efteråt.

Vad ingår?

GALLERI

Boka online

Boka din upplevelse hos oss digitalt direkt via vår hemsida. För frågor kontakta oss på: info@maxxed.se eller ring oss på 076-1155276.