Aktiviteter för företag och privatpersoner

Min. ålder

18+

Min. antal

8st

Tidsåtgång

2 timmar

Pris

450kr/p

standardpaketet

Det här är Paintball när den är som bäst! Navigera tappert genom spelfältets olika hinder och gör upp i speltyper som Team Deathmatch och Capture the Flag. Vårt populäraste paket, ett paket som innehåller 500st paintballkulor per person. 

Paintball är en aktivitet som kan spelas av de flesta. Att spela Paintball innebär att ni inte bara ska eliminera motståndarlaget utan också utmanas i olika flaggspel. Matcherna är snabba, intensiva och spännande. Kommunikation och rörlighet är ett viktigt verktyg för en lyckad vinst.

Det gäller att utnyttja vinklar och ögonblick för att avancera fram och ta mark mot motståndarlaget. Att fånga flaggan är inte alltid det lättaste och när den väl ligger i lagets händer så måste den föras tillbaka till fältbasen för att matchen ska räknas som vinst.

Paintball är en av Maxxed grundstommar och den aktivitet som vi byggt upp verksamheten på. Just därför lägger vi stort fokus på att paintball hos oss ska vara bra, spelmomenten ska vara roliga och utvecklade, samt att vi alltid ska följa med i utvecklingen och tillhandahålla fräsch och funktionell utrustning. 

Paintball hos oss är snabbt och intensivt, det 62 x 45m stora spelfältet skapar ett bra pump i adrenalinet. Som väl känt så är inte Paintball någon snäll aktivitet och det kan svida till när man blir träffad. Ofta så är det dock en intensiv men kort smärta som fort går över, men som i vissa fall kan lämna ett fint litet blåmärke som minne.  

Är det just Paintball som ni söker så lovar vi er en rolig och adrenalinfylld dag på Örnsköldsviks bästa paintballanläggning. 

Vad ingår?

GALLERI

Boka online

Boka din upplevelse hos oss digitalt direkt via vår hemsida. För frågor kontakta oss på: info@maxxed.se eller ring oss på 076-1155276.