Tävlingspaintball

På vår anläggning har vi även vår Speedball Arena som är en tävlingsbana för just tävlingspaintball. För den delen är det inte bara tävlingsspelare som spelar här utan det är en viktig del i vår verksamhet som används av alla typer av besökare oavsett det är företag och teambuilding gäng, kalasgäng, eller svensexor/möhippor som bokar. Även våra barnaktiviteter som barnpaintball kan spelas här. Som sagt, ett mycket användbart spelfält för alla typer av paintball. På tävlingsarenan kan du som besökare avnjuta snabba och intensiva matcher där det hela tiden ligger en massa bollar i luften.

ANPASSAD FÖR TÄVLING

Att kunna erbjuda en renodlad tävlingsarena på Maxxed ser vi som en självklarhet. Tävlingssidan av paintball erbjuder en helt annan sida av sporten och ger en helt annan upplevelse än det klassiska woodsball scenariot. Vi vill även driva sporten framåt och hoppas att ge lag och utövare chansen att ha någonstans att träna och driva sitt intresse framåt.

Runt arenan löper ett 4 meter högt skyddsnät. Detta är säkerhetsklassat för att användas för just paintball. Tjusningen med denna typ av paintball är att besökare och de som inte spelar kan följa matcherna endast några meter från planen, i säkert skydd bakom nätet. Här finns även en mysig fikaplats med bänkar och bord där besökare kan njuta av gott fika och sällskap i väntan på nästa match.

  Boka Speedball.

00
Yta X meter
00
Yta Y meter
00
Antal bunkrar