Vår Anläggning

Om det är fartfylld, fullspeckad action som ni eftersöker så är Maxxed the perfekta stället att tillfredställa adrenalinjunkien inombords. Vi lämnar ingen lottlös. Våra paintballbanor erbjuder nog mycket adrenalin åt alla oavsett vilken ålderskategori man befinner sig i.

I hjärtat av vår anläggning ligger en mysigt belägrad fikaplats, vackert omslutet av Molidens lummiga natur. Härifrån har man direkt tillgång till våra banor och skyddad bakom höga skyddsnät kan man följa spelen som pågar även då man inte själv deltar. Det är också här deltagarna samlas mellan varje het match, för att fylla på med vatten och energi i väntan på nästa omgång.

Vår kiosk erbjuder försäljning av dricka och enklare förtäring. Här kan man även köpa extra paintballkulor vid behov. Vi är kontantfria och använder oss helt och hållet av Swish för alla betalningar förutom till företag som kan betala mot faktura.

Besöket

När ni anländer så samlas vi på fikaplatsen. Ni betalar och får en overall. Efter att alla är ombytta så går vi vidare till säkerhetsgenomgången där vi informerar om säkerhetsregler och vad som gäller under och efter varje match. Vi vill att alla våra besökare skall kunna vistas i en trygg milja så säkerheten på Maxxed tar vi på allra största allvar. Säkerhetsgenomgången belyser just dessa viktiga punkter som fokuserar mycket på användningen av exempelvis skyddsmasken, för att förhindra tråkiga olyckor.

Efter säkerhetsgenomgången delar vi in er i lag och ni får varsin skyddsmask innan vi slutligen beträder den bana där ni ska spela. Vanligtvis spenderar ni ca 2-2.5 timmar på vår anläggning och under denna tid varvar vi intensiva matcher med välbehövda vattenpauser. Varje besök avslutas alltid med en fotografering där vi förevigar ert besök.

Varmt Välkommen till oss

De flesta av oss har väl någon gång kommit i kontakt med, eller hört någon prata om paintball, och hur ont det kan göra att bli träffad. Paintball är en extremsport och visst kan det ibland kännas att få en boll på sig men det är inte heller hela sanningen. Kläder skyddar, adrenalinpåslaget som pumpar genom kroppen under matcherna agerar smärtlindrare och långa avstånd sänker anslagskrafterna. En träff på markören eller masken känns inte alls och pösiga kläder stoppar upp bollarna som en skyddande duk. Den upplevelse som paintball skapar övervinner i många fall all annan rädsla och i slutet på dagen är det snacket om alla dueller som ekar högst, inte träffarna som gjorde ont.

Om man fortfarande tycker att "vanlig" paintball är lite för hårt så erbjuder vi även "Minisports" som är snällare typ av paintball med markörer som skjuter lösare, har mindre kulor, och betydligt lägre anslagskraft. Minisports kan spelas från 9 år och uppåt.

Tveka inte att boka redan idag och träd in i en oförglömlig upplevelse långt från all stress och måsten.

Välkommen till Maxxed Paintball, Örnsköldsvik.