FAQ

INFÖR BESÖKET

Vi rekommenderar att ni tar med er oömma kläder att ha under overallerna, samt lediga skor som du kan springa i. Undvik Crocs och fokusera helst på ett par rejäla kängor eller löparskor för att undvika stukningar.

Maxxed är en kontantfri verksamhet. Betalsätten som vi accepterar är Swish och Faktura (endast företag). Aktiviteten ni bokat betalar ni när ni kommer, innan aktiviteten startar. För smidigare och snabbare betalningar ser vi gärna att bokningsansvarige sköter betalningen för hela gruppen.

Alkohol före eller under våra aktiviteter är inte tillåtet på Maxxed. Det är klart att vi vill att ni ska ha roligt men spara drickandet till efter avslutad aktivitet så kan vi tillsammans undvika skador och onödiga olyckor.

Alla våra grupper bokas in på en egen tid för att undvika trängsel. Vår utrustning rengörs och desinficeras efter varje besök. Ni spelar alltid med rena overaller och rengjorda masker. Håll avstånd.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer.

OM PAINTBALL

En träff av en paintballkula kan smärta till och lämna ett blåmärke. Men ibland gör det inte ont över huvudtaget att bli träffad. När man spelar har man även ett ganska kraftigt adrenalinpåslag som agerar smärtlindrare.

Paintballs är tillverkade av- och innehåller potatisstärkelse med ett skal av gelatin. Många av dagens bollar har en fyllning som kallas "Ecofill", dvs att färgen inuti är ekologisk och tillverkad för att främja natur och miljö.

På Maxxed använder vi oss av framtidens hyrmarkörer som är tillverkade av Planet Eclipse, Emek 100. Dessa markörer är moderna, snygga, väldigt luftsnåla och skjuter mjukare och rakare än den äldre generationens hyrmarkörer. Du som besökare får en bättre upplevelse helt enkelt.

Det är aldrig roligt när markörerna skjuter snett eller att bollarna går sönder i pipan eller i magasinet, det vet vi. För att minimera detta använder vi oss av paintballkulor från en rysk tillverkare som heter Art-Life. Till att börja med är dessa bollar tillverkade av 100% miljövänliga material men de är också utvecklade med en större motståndskraft mot väta, exempelvis regn, och dem går inte sönder lika lätt i markören vilket bidrar till en bättre upplevelse för dig som kund.