Maxxed Paintball & Aktiviteter - Örnsköldsvik

Maxxed är byggd runt idén att verka för ett aktivare liv och vår verksamhet grundas i att:

  Leverera aktiviteter inom Paintball & extremsport

  Värna om naturen med ekologiska paintballkulor

  Verka för att främja motion och aktivitet i Örnsköldsvik med omnejd

Vi på Maxxed - Med över 20 års erfarenhet av Paintball

Niklas

Ägare, Paintballansvarig, Instruktör

Niklas arbetar med den dagliga driften på Maxxed vilket involverar många olika arbetsuppgifter med allt från rengöring av utrustning till byggnationer och påfyllning av drivluft. Niklas är en av grundarna och med över 10 års erfarenhet av paintball i all dess helhet så drivs han av att utveckla, skapa nya projekt och driva sporten framåt.

Svenska
Engelska

Camilla

Ägare, Instruktör, Fotograf

Camilla är ansvarig för Maxxed grafiska profil och ser till att kunderna blir fotograderade under deras besök på anläggningen. Hon är även instruktör och tar hand om den dagliga driften, ett väldigt brett arbetsområde som kräver full koll på arbetsuppgifterna.

Svenska
Engelska

Saga

Instruktör

Saga älskar att jobba med yngre grupper och är en specialist på minisports paintball där hon gärna spenderar heldagarna med att underhålla de som spelar, både på och utanför spelplanen.

Svenska
Engelska

Vår Vision

Paintball för oss är mer än att bara driva ett företag. För oss som driver Maxxed är Paintball sedan många år en hobby och intresse, något som vi lagt väldigt mycket tid på både som spelare och som aktiva i olika paintballföreningar. Vårt mål är att utforma våra aktiviteter på så vis att våra kunder får uppleva Paintball precis som den spelas som hobbyist, med häftiga markörer och spelupplägg som vanligtvis inte används i liknande företag.

Oavsett du vill spela magasinmatad paintball (Magfed), Speedball (Tävlingspaintball) eller helt vanlig, klassisk Paintball så är vårt mål att kunna leverera den upplevelsen i sin helhet. Speedball t.ex. är en snabb och intensiv publiksport med färggranna klädkombinationer och häftiga markörer. Vi som har tävlat i paintball har själva upplevt den fantastiska känslan av att stå där på planen som en ”krigare” och det är något som vi vill att våra besökare också ska få uppleva. Det är en unik känsla – att kämpa som lag men att på samma gång vara ensam i varje situation.

Som nystartade i Örnsköldsvik står vi fortfarande i startgroparna. Under kommande år kommer vår anläggning att vara i konstant förändring medans vi utökar området och bygger för den vision som vi har för verksamheten – att kunna titulera oss som den bästa paintballanläggningen i norra Sverige.