För yngre

Paintball för barn och familj

Vi vill med det här avsnittet sprida lite ljus på paintball som barnaktivitet och hur det står sig som alternativ till andra aktiviteter.

För att göra paintball lättillgängligare för yngre spelare så har man under de senaste åren utvecklat en mängd nya markörer som alternativ till de klassiska paintballmarkörerna. Dessa markörer har tillverkats med mindre anslagskraft och med den yngre spelaren i fokus. Denna utveckling har banat väg för helt nya möjligheter både för att föra in nya spelare till sporten och för att uthyrningsföretag ska kunna nå den yngre målgruppen med sina produkter och tjänster. För utvecklingen av sporten är det här något som länge behövts för att få Paintball att växa. Det är nu också möjligt för familjer att ta med barnen på barnpaintball, något som tidigare inte var möjligt då det inte funnits anpassad utrustning för detta.

Barnpaintball idag är som vilket annan paintballaktivitet som helst. Spelarna delas upp i lag, man tävlar om flaggor och använder precis samma banor som i vanlig paintball. Barnpaintball är något som kan avnjutas av hela familjen oavsett ålder. Kombinera besöket med ett barnkalas och ni har den ultimata upplevelsen.

Paintball bidrar inte bara med en massa skratt och skoj. Besöket bidrar också till motion, något som är välbehövligt i dessa tider när telefoner, plattor och datorer tar upp mer och mer av våra och våra barns vardag.

Previous reading
Paintball för barn och familj
Next reading
Företag och Teambuilding