Aktiviteter på Maxxed, Örnsköldsvik

Som leverantör av aktiviteter i Örnsköldsvik har vi på Maxxed både vårt hjärta och vår passion i sporten sedan årtionden tillbaka. Alla våra aktiviteter kretsar runt Paintball på något vis, oavsett det är evenemang, träningar eller bokningar för allmänheten som vi anordnar. De aktiviteter som ligger i vårt utbud är utvecklade med dig som kund i fokus och vår grundvision är att skapa aktiviteterna så som paintball spelas av hobbyspelare, för att förmedla vidare till er besökare hur otroligt roligt det är när adrenalinet flödar, paintballkulorna viner genom luften och känslan av dominans översköljer en efter ett lyckat framryckande eller flankning. Få aktiviteter kan mätas med paintball. Du arbetar som ett lag men på samma gång är du själv i varje möte med beslut som antingen sänker ditt lag eller tar er till en välförtjänt vinst.

Självklart handlar Paintball om mer än att bara skjuta på varandra. I varje aktivitet har vi bakat in samarbete, hjältemod och uppdrag som måste lösas innan man kan gå vinnande ur varje sammansvärjning. Motion och välmående är också en stor del av de aktiviteter som vi erbjuder. Att få vistas ute i naturen, bortkopplad från internet och vardagens stress ger några timmars avkoppling och återhämtning från vardagens alla måsten.

Välkommen till oss på Maxxed, vi tar aktiviteterna i Örnsköldsvik till nya höjder. Hos oss flödar adrenalinet. We are Paintball.

Att göra

Maxxed Paintball
Standard Paintball på Maxxed
Fr. 300SEK/P

Maxxed Paintball

Det finns flera olika paket beroende på hur trigger happy du är och hur länge du vill spela.


ADRENALINFYLLD PAINTBALL


MER INFO
Företagspaket
Ultimata actionpaketet för företaget
Fr. 3495SEK/Grupp

Företagspaket

Ta med företaget på en adrenalinfylld och spännande dag med skratt, motion och teambuilding hos oss på Maxxed.


FÖR FÖRETAGET


MER INFO
Maxxed Kalaspaket
Paket för kalas
Fr. 349SEK/P

Maxxed Kalaspaket

Kalaspaket för kalaset, möhippan eller svensexan. Allt ni behöver för en lyckad dag inklusive partydräkt.


FÖR KALASGÄNGET


MER INFO
Minisports Paintball
Barn Paintball
Fr. 250SEK/P

Minisports Paintball

Actionfylld barnpaintball med snällare markörer men med lika maxxat skoj! Kan kombineras med barnkalas inkl. fika.


PAINTBALL FÖR YNGRE


MER INFO