Aktiviteter för företag och privatpersoner

Hyr hem Minisport Paintball

Vi älskar Paintball och vill att så många som möjligt kan ta del av denna fantastiska sport. Vuxna paintballmarkörer kan dock göra lite för ont för de yngre åldrarna. Därför erbjuder vi denna paintballtypen i miniformat med fjäderdrivna markörer speciellt anpassade för åldrarna 9-13 år. Det är dock en aktivitet som kan spelas av hela familjen. Vi har t.ex. haft föreningsavslutningar för vuxna som har battlat loss med denna aktivitet, alla kan ha roligt med den. 

Dessa markörer har en utgångshastighet på ca 120 feet per sekund (vanliga ca 280). Man använder inte heller vanliga 0.68 kaliber paintballkulor utan en mindre kula som är 0.50 kaliber vilken erbjuder mindre anslagskraft och mindre snärt. Med andra ord så är det här en superrolig aktivitet för hela familjen. 

När ni hyr Minisport Paintball så följer det med allt ni behöver för att kunna spela: Overaller, skyddsmasker, paintballkulor och markörer. Vi rekommenderar sedan att man har oömma kläder under och bra skor att springa i. Tänk också på att spela på ett ställe som markägaren har godkänt

I varje kit ingår:

villkor:

Pris:

Undrar du över något?

076-1155276

For groups of 20 or more please contact

(844) 1822 66558

Kontakta oss