Gel Blaster som aktivitet

Utöka din verksamhet med aktiviteten Gel Blaster, en otroligt rolig och uppskattad upplevelse som kan spelas av barn så väl som vuxna. 

Gel blaster Piranha

Gellets / kulor

Gel blaster Portal Target

skyddsmask

gellets depot

I samarbete med Europeisk leverantör av Gel laster Surge så kan vi erbjuda Gel Blaster som aktivitet till dig som företag. Aktiviteten kan användas på paintballparker, i eventevenemang eller hyras ut. Oavsett om du bedriver aktiviteter eller är uthyrare av hoppborgar eller andra aktiviteter så kan Gel Blaster generera bra inkomst. Det är en aktivitet som är billig vid inköp och har en låg driftkostnad då ammunitionen (gelekulorna) är väldigt billiga att köpa in, till skillnad från exempelvis paintballkulor. 

Vi hjälper er att lägga er första beställning. Sen får ni ett eget B2B konto hos vår leverantör där ni kan lägga egna beställningar vid behov. Förutom Gel Blaster så finns det en mängd andra produkter att komplettera aktiviteten med som exempelvis automatiska poängsystem och uppblåsbara Gel Blaster spelfält. 

Vi erbjuder tre olika paket. Priset för varje paket är inkl. frakt från lager i Belgien till ditt företag i Sverige. Förskottsbetalning gäller på alla paket. Det lilla starter-paketet har betalat sig redan efter ca 7 bokningar och investeringen genererar totalt ca 145.000kr i ”turnover” (beroende på prissättning). 

STARTER PACK LITEN
€1650

12 Gel Blaster Piranha
6 Gellet Depot (hinkar)
12 Skyddsmasker (6 röd/6 blå)
2 st instruktörsmasker (svart)
1.750.000 gellets (blå/orange) 6 Gel Blaster Portal Target

STARTER PACK MEDIUM
€1999

16 Gel Blaster Piranha
8 Gellet Depot (hinkar)
16 Skyddsmasker (8 röd/8 blå)
2 st instruktörsmasker (svart)
1.750.000 gellets (blå/orange) 8 Gel Blaster Portal Target

STARTER PACK STOR
€2650

24 Gel Blaster Piranha
12 Gellet Depot (hinkar)
24 Skyddsmasker (12 röd/12 blå)
2 st instruktörsmasker (svart)
1.750.000 gellets (blå/orange) 12 Gel Blaster Portal Target