Emek100

EMEK

Det finns i dagsläget en mängd olika markörer på marknaden anpassade för just uthyrningsverksamhet. Många kanske känner igen Tippmanns gamla klassiker "98" och "A5" som i årtionden legat som högt populära val för parker med deras pålitliga design och driftsäkerhet. Utveckling har dock gått framåt och nya, modernare uppstickare har sett sitt ljus på marknaden med markörer som t.ex. Planet Eclipses nya alternativ Emek 100.

EMEK 100 bygger på en tidigare markör i Planet Eclipses serie av utrustning och har således blivit utrustad med samma interna och beprövade delar. EMEK 100 består av, till skillnad från Tippmann 98, 100% modern teknik som ger oss en mer driftsnål och kvalitativ markör som framförallt bidrar till en trevligare och roligare upplevelse för er besökare men också för oss som driver uthyrningsverksamhet. Av dessa anledningar har vi valt just EMEK 100 som förstahandsmarkör till vår verksamhet.

MARKÖR EMEK 100

000
Kapacitet magasin
000
Lufttryck bar
0
Skott / sek
0000
Lanseringsår

PAL LOADER 220RDS

På våra uthyrningsmarkörer använder vi Planet Eclipse PAL magasin som rymmer 220 bollar och är rakt kompatibla med våra EMEK markörer. Trots sin mekaniska konstruktion ger magasinen bättre bollmatning jämfört med många andra mekaniska magasin på marknaden.

DRIVMEDEL

Våra lufttuber kommer från märket Proto Paintball och levereras av tillverkaren Dye. Lufttuberna klarar ett tryck på ca 200bar per flaska och är säkerhetsklassade efter europeiska krav på tryckkärl. Luft är det självklara valet för alla dagens markörer.