våra aktiviteter i höga kusten

Välkommen till Maxxed Actionsport – din ultimata destination för spännande och adrenalinpumpande aktiviteter i Örnsköldsvik och natursköna Moliden, en del av den fantastiska Höga Kusten. Hos oss kan du välja mellan flera olika aktiviteter som Paintball, Outdoor Lasertag, Archery Tag och Minisport, som är speciellt utformade för barn.

Om du vill uppleva en riktig adrenalinkick, varför inte prova på Paintball? Vårt spelområde är intensivt och varierat, med många olika hinder och vinklar att utnyttja. Vi erbjuder både standard- och specialspel, så du kan vara säker på att hitta något som passar just dig. För en liknande upplevelse men med mindre smärta, testa vår Outdoor Lasertag. Våra laserstrider är säkert och roligt, och du kan spela både utomhus och inomhus beroende på vad som passar er bäst. Vi har också Archery Tag – en kombination av paintball och bågskytte. Med riktiga pilar och mjuka spetsar kan du känna spänningen av att skjuta och ducka från pilarna. För de yngre deltagarna erbjuder vi även Minisport – en rolig och interaktiv plats där barnen kan leka och ha kul medan du njuter av en kopp kaffe i vårt Headquarter. Vår anläggning är säker och barnvänlig, så att du kan slappna av och låta dem ha kul.

Oavsett vilken aktivitet du väljer på Maxxed Actionsport, kan du vara säker på en unik och minnesvärd upplevelse. Vårt team av erfarna instruktörer kommer att se till att du och dina vänner eller familjemedlemmar har kul och känner er säkra under hela besöket.

maxxed-glada-tjejer

Paintball

Paintball hos oss på Maxxed är en aktivitet som blandar intensiva matcher med heroiska bragder. Vårt intensiva spelfält ger er en rejäl adrenalinkick som är svår att återskapa i andra aktiviteter. En oförglömlig upplevelse som passar av de flesta olika typer av sällskap.

En tjej med svart tröja och flätor som spelar Lasertag.

Outdoor Lasertag

Vår Outdoor Lasertag är en mobil aktivitet som kan upplevas hos oss på Maxxed eller på er egen mark eller i era lokaler. En av våra aktiviteter som verkligen sätter lagarbete och kommunikation på sin spets. Vårt eget spelfält erbjuder en häftig upplevelse med futuristiska gaming-inslag.

Combat Archery Tag

Vår egen variant av den klassiska aktiviteten Archery Tag, en aktivitet som spelas i tävlingsformat men med en klassisk Maxxed tvist. Tävla om tidsräknande lådor i spelplanens mitt och samla tid till laget. Utmana pilbågsmästaren inom dig och säkra vinsten med ditt lag.

Minisport aktiviteter

Våra barnaktiviteter spelas i klassisk Maxxed anda, med anpassade upplevelser för yngre spelare. Upplev Paintball i miniformat eller varför inte utmana kompisarna i Gel Blaster Battle? Att anordna barnkalaset ute hos oss är också ett ypperligt tillfälle att skapa minnen för livet.