maxxed örnsköldsvik

Barnaktiviteter

Det här är vår del av verksamheten som inriktar sig helt och hållet mot barn/yngre (9+ år) där vi valt att fokusera på motionsfrämjande barnaktiviteter med lek i fokus. Då skärmar stjäl mer och mer av våra liv så behövs aktivering och motion, speciellt för den här åldersgruppen för att ge dom en bra grund att stå på i livet. 

I våra barnaktiviteter får man också lära sig om ansvar, att respektera säkerhet, att spela tillsammans och komma överens.

priser

våra
barnaktiviteter

Ta med barnen på en rolig och actionfylld dag hos oss där vi lovar er en häftig och annorlunda upplevelse i adrenalinets värld. Logga ut och aktivera er hos oss på Maxxed!

Klicka dig vidare till de olika aktiviteterna för mer information och priser för respektive paket. 

Gel Blaster

Superrolig aktivitet med helautomatiska pistoler som skjuter gelékulor!
  • ålder Rek: 7-13 år
  • 1.5h
Info & priser

Våra barnaktiviteter bidrar till motion, välmående och bättre hälsa i en urloggad och naturskön miljö.

Gel Blaster® Surge

utforska vår utrustning

Vi har lite olika utrustningstyper beroende på aktivitet med allt från pilbågar till minipaintball-markörer. Men vår allra populäraste aktivitet ”Gel Blaster Battle” är ett riktigt guldkorn som kombinerar vattenkrig med futuristisk action. Resultatet är Gel Blaster pistolen som inte bara är snygg utan den levererar vattenfyllda gelékulor i en hejdundrande fart. 

Våra Gel Blasters är anpassade speciellt för yngre spelare. Det påminner väldigt mycket om Paintball men utan smärtan. 

Maxxed Minisports

Häftiga aktiviteter
för barn

Vårt actiontema på aktiviteter går ända ner till det utbud som vi erbjuder för de yngre åldrarna där vi sett till att motion, fart, samarbete och massa skoj är synonymer med varje aktivitetspaket. Barnen får skjuta, tävla och delta i ärofyllda spelmoment där man ska hämta flaggor eller utföra olika uppgifter. Ni kan välja på enstaka aktivitetspaket eller låta oss arrangera barnkalaset. Vi kan även ta aktiviteten hem till er bakgård och bygga ett mobilt spelfält om ni hellre vill vara på hemmaplan.

För hela familjen

Det är inte bara yngre som kan spela och ha roligt med våra aktiviteter. Det är faktiskt barnsligt roligt och en riktig pulshöjare även för vuxna att battla loss på vår actionanläggning oavsett vilken aktivitet som spelas.

vi kommer till er

Vill ni hellre att vi kommer till er med någon av våra barnaktiviteter så går det utmärkt. Vi ställer upp vårt mobila spelfält på plats och bygger en spelbana, allt ni behöver är en passande gräsyta eller annan typ av mark.

barnkalas

Är det dags för barnkalas? Varför inte komma ut till oss och spendera några roliga timmar på vår actionanläggning! Vi erbjuder roliga aktiviteter kombinerat med fika för barnen. Födelsebarnet får även en fin present som tack för besöket.

Gel Blaster Tag

Vår senaste barnaktivitet, Gel Blaster Battle, är en ny aktivitet som har växt stort USA i och som vi nu har tagit hit till Sverige. I detta spel skjuter man små gelékulor. En otroligt rolig upplevelse både för barn och för vuxna.

varför välja oss?

boka med
trygghet

Som leverantör av aktiviteter i Örnsköldsvik har vi på Maxxed både vårt hjärta och vår passion i eventbranschen sedan årtionden tillbaka.

Alla våra aktiviteter kretsar runt actionsport på något vis, oavsett det är evenemang, träningar eller gruppaktiviteter som vi anordnar.

Testimonials

vad säger våra kunder