maxxed örnsköldsvik

Outdoor Lasertag

Varmt välkommen till vår nya aktivitet Outdoor Lasertag som är en utomhus- och taktisk version av den väl inarbetade och klassiska lasertagaktiviteten som vanligtvis spelas inomhus. 

Man kan jämföra Laser Tag med Paintball eller Airsoft. Det finns dock två stora skillnader: i stället för bollar så skjuter man infraröda strålar med sensorer som registrerar träff.  Det gör inte heller ont vilket betyder att Laser Tag kan spelas av alla, gammal som ung.

priser

våra lasertag
aktiviteter

Priserna för våra Laser Tag aktiviteter baseras på typ av aktivitet och upplägg. Vissa av paketen är baserade på pris per person medans andra, som exempelvis vårt tournamentpaket, har ett fast pris för hela paketet. Priset på våra paket är oberoende av deltagarantal upp till viss kapacitet, efter vad som framgår i informationen på varje aktivitet. Vi har också valt att lista alla möjliga val ni kan välja på för att ni ska få en snabb och bra överblick på de olika arrangemang vi erbjuder.

Laserwar

Spela Lasertag och utmana kompisarna ute på vår actionanläggning.
  • ålder 13+
  • 90 minuter
Info & priser

Lasertag bidrar till motion och välmående och kombinerar den moderna tidens tv-spel med verklighetsbaserade upplevelser.

Lasertag AR-15 Ranger

utforska vår utrustning

Ar-15 Ranger är vår standardtagger och en riktig skönhet att spela med. Taggern är utrustad med sikte, frontgrepp, eldhastighetsväljare och ställbar kolv. På sidan sitter även en OLED skärm där du hittar all viktig information som du behöver under spelets gång som t.ex. liv- och ammunitionsräknare.

AR-15 Ranger väger 1.3kg och är 72cm lång. 

Outdoor lasertag

Våra olika
Lasertag tjänster

Konceptet Outdoor Lasertag kan spelas på många olika ställen och i många olika miljöer. Fördelen med just denna typ av Lasertag är att den kan arrangeras både inomhus och utomhus till skillnad från klassisk Lasertag som alltid varit platsbunden och beroende av en anläggning. Vanligast är att sällskapet kommer ut till vår anläggning och upplever aktiviteten på plats. Men med vår utrustning kan vi också ta upplevelsen till er och arrangera allt från turneringar utomhus till roliga inomhusarrangemang. Allt beror på platsens möjligheter och era önskemål och idéer.

maxxed_lasertag

lasertag

Spela Outdoor Lasertag på vår anläggning ute i natursköna Moliden. Spelupplägg styrs efter gruppstorlek och bokningstyp. Välj på klassisk Lasertag eller vår mer avancerade Laserwar.

Lasertag Turnering

Paketet för större grupper som vill utmana varandra i vårt turneringsupplägg med uppblåsbar bana och intensiva matcher. Lasertag Turnering spelas antingen ute på vår anläggning eller på er egen mark.

Hos er

Vi tar Lasertag upplevelsen hem till er bakgård eller till företaget med stora lokaler. I det här paketet så står ni för spelytan. Vi tar med vår utrustning och arrangerar upplevelsen efter era önskemål.

Skolor & fritidsgårdar

Lasertag är den perfekta aktiviteten för skolor eller fritidsgårdar som vill hitta på något roligt. Vi kan sätta upp den här aktiviteten på skolgården eller fotbollsplanen. För åldrar 13 år och uppåt.

varför välja oss?

boka med
trygghet

Som leverantör av aktiviteter i Örnsköldsvik har vi på Maxxed både vårt hjärta och vår passion i eventbranschen sedan årtionden tillbaka.

Alla våra aktiviteter kretsar runt actionsport på något vis, oavsett det är evenemang, träningar eller gruppaktiviteter som vi anordnar.

Testimonials

vad säger våra kunder