maxxed örnsköldsvik

spela
paintball

Vi gissar på att du har kommit för att tillfredställa ditt behov av adrenalin? Då har du kommit rätt! Vi erbjuder actionfyllda paintballupplevelser till företag och privatpersoner och alla olika sorters sällskap med allt från organisationer till möhippor. 

Vi har många års erfarenhet från sporten både som utövare och eventföretag. Vårt fokus ligger i att erbjuda dig som besökare den absolut bästa upplevelsen, i en autentisk paintballmiljö och den modernaste utrustningen. 

priser

våra paintball
aktiviteter

Priserna på våra Paintballaktiviteter är vanligtvis baserade på hur många paintballkulor som ingår i respektive paket. Det är ett ganska vanligt sätt att prissätta paintballpaket i Sverige (och i hela världen också för den delen) just på grund av att paintballkulan är och har alltid varit en stor kostnad vid dessa aktiviteter. Tidsåtgången brukar ligga på 1.5-2.5 timmar beroende på vilken typ av paket ni väljer. Oavsett vad ni väljer för paketstorlek så finns det alltid möjlighet att köpa extra kulor om det skulle visa sig att ni är för tung på avtryckarfingret.  

Klicka dig vidare på de olika aktiviteterna för mer information och priser för respektiva paket. 

Paintball – Kalaspaket

Dags för kalas? Krydda besöket med kalaspaketet inkl. partydräkt och en intensiv avslutning med den klassiska kaninjakten!
  • ålder 18+
  • 2 timmar
Info & priser

Paintball bidrar till motion, välmående och är en aktivitet som utmanar dig som individ både på en personlig nivå och er som grupp.

Emek 100

utforska vår utrustning

Vi använder oss av den senaste typen av uthyrningsmarkörer som tillverkas av Planet Eclipse och heter Emek-100. Det är en mekanisk paintballmarkör som drivs på luft och ger dig som besökare den allra bästa upplevelsen i form av driftsäker design och ett snyggt, modernt utseende. 

Våra Emek-100 är tillverkade för att skjuta standardkulor i storlek 0.68cal. 

Maxxed paintball

Den ultimata
upplevelsen

Paintball är en unik upplevelse som går ut på att i olika spelupplägg skjuta på varandra med så kallade markörer och färgfyllda bollar. Aktiviteten baseras på sporten paintball som kan spelas på flera olika sätt. Det finns en tävlingstyp, en vanlig ”skogspaintball” variant och en typ av paintball där man simulerar olika militära scenarion iklädd verklighetstrogen stridsutrustning. Det som gör paintball så unikt är de färgfyllda bollarna som spricker vid träff och adrenalinpåslaget som matcherna skapar. Paintball är intensivt, snabbt, taktiskt och en riktig utmaning som sätter lagets skicklighet på sin spets samtidigt som din smärttröskel utmanas till det yttersta. 

Välkommen till oss på Maxxed och den ultimata Paintballupplevelsen. 

Paintball

Vi erbjuder den klassiska typen av paintball när den är som bäst. Gör upp om vilket som är det bästa laget i speltyper som Team Deathmatch, Capture the Flag och Global Domination.

Företag

Paintball är baserat på samarbete, kommunikation, snabba beslut och ledarskap vilket gör det till en utmaning väl värd att använda som teambuilding-aktivitet. Kanske lite åt det tuffare hållet, men det är det som gör Paintball så extremt spännande.

Kalaspaket

Paintball är och har alltid varit en väldigt uppskattad aktivitet hos kalasgäng som är på jakt efter en riktig adrenalinkick. Varje säsong besöker hundratals actionlystna besökare oss för att göra upp.

Skolor & fritidsgårdar

Paintball är en bra och rolig aktivitet som förenar nytta med nöje och som vi erbjuder till skolor och skolungdomar fyllda 15 år och uppåt. Kontakta oss för förfrågningar vid större antal.

varför välja oss?

boka med
trygghet

Som leverantör av aktiviteter i Örnsköldsvik har vi på Maxxed både vårt hjärta och vår passion i eventbranschen sedan årtionden tillbaka.

Alla våra aktiviteter kretsar runt actionsport på något vis, oavsett det är evenemang, träningar eller gruppaktiviteter som vi anordnar.

Testimonials

vad säger våra kunder