skydd

SKYDDSMASKEN

En paintball färdas i knappt 100 meter per sekund och då är det viktigt att ha ett bra skydd för ögonen. Alla våra skyddsmasker på Maxxed är självklart säkerhetsklassade och godkända för paintballspel, dom är även utvalda med omsorg för att ge dig som besökare bästa möjlig upplevelse.

Att hålla linserna repfria ser vi som en självklarhet. Det är ju trots allt ögonen som ger upplevelsen och det är aldrig roligt att uppleva en aktivitet där man inte ser vad man gör. Masken skall även sitta bra över ansiktet, vara bekväm att bära längre stunder samt ha ett bra motstånd mot imma. Genom att välja HSTL masken från från HK Army hoppas vi att våra kunder skall känna att vi med omsorg valt ut det bästa alternativet för denna typ av verksamhet.


OVERALLER

Overallerna vi använder på Maxxed kommer från märket Buddha och är en ripstop modell tillverkad i slitstarkt bomull och polyester. Dom har en klassisk kardborrestängning och elastisk midja och ärmslut för bättre passform.

HALSSKYDD

I stället för halsskydd har vi valt att satsa på overaller med höga kragar som ger ett bra och tjock skydd för halsen. Fördelen är att dom täcker det mesta av halsområdet och således nästan helt tar bort risken för en olycklig bollträff.