Aktiviteter för företag och privatpersoner

Vi kommer till er

Vi har många års erfarenhet av evenemang av olika slag med allt från kalasgäng som vill spela paintball på egen mark till ungdomsarrangemang inomhus i sporthallar. De flesta av våra aktiviteter är mobila och kan ställas upp t.ex. på en gräsyta eller i ett skogsparti. 

För just paintballaktiviteter så har vi arrangerat många ungdomsarrangemang runt i norra Sveriges sporthallar. Att spela paintball inomhus innebär att man byter ut de färgfyllda bollarna mot gummikulor och fyller lokalen med uppblåsbara skyddsvärn som man använder som hinder. Det brukar vara otroligt kul och omåttligt uppskattat, och det bästa av allt – man förenar nytta med nöje och får röra på sig samtidigt som deltagarna får uppleva tv-spelsliknande matcher i verkligheten. Dessa evenemang har vi kört så långt ner i åldrarna som 13 år. 

Önskar ni hellre att anordna barnkalaset hemma i bakgården? Det är inga problem! Vi kommer till er! Med vår mobila paintballbana kan vi sätta upp en minibana och erbjuda Gelparty som en rolig och motionsgivande aktivitet. Gelparty är en blandning av paintball och vattenkrig där man skjuter små gelékulor på varandra med häftiga, helautomatiska markörer.  

Vi kan erbjuda

Vad vi kan erbjuda i form av portabla aktiviteter beror lite på vilken typ av aktivitet ni har tänkt er, vad ni har för önskemål och vilken typ av mark som ni vill att vi ska arrangera det på. För alla mobila aktiviteter så är det bäst att ni kontaktar oss först för att komma överens om ett bra upplägg och prisbild. 

Digitala upplevelser

Med våra digitala aktiviteter kan vi komma till er skola eller annan passande plats. Det enda varje deltagare behöver är en telefon och lite tävlingsinstinkt! Alla våra digitala aktiviteter bidrar också till motion och välmående. 

Paintball Evenemang

Våra paintballevenemang för ungdomar är något som har varit väldigt populärt genom åren. Kan arrangeras i t.ex. en sporthall eller annan större lokal. 

Gel blaster battle

Då denna aktivitet, till skillnad från Minisport Paintball, varken kladdar eller lämnar färgstänk efter sig, så kan vi arrangera Gelparty även på din bakgård. En otroligt rolig aktivitet för egentligen alla åldrar över 6 år. 

Minisport Paintball

Minisport Paintball är en mobil aktivitet som t.ex. kan spelas i skogen eller på en äng. Med vår mobila spelplan kan vi sätta upp det i stort sett var som helst som inte ligger i direkt anknytning till bostadshus.

Behöver du kontakta oss?

076-1155276

For groups of 20 or more please contact

(844) 1822 66558

Kontaktformulär