Aktiviteter för företag och privatpersoner

SKOLOR & FRITIDSGÅRDAR

Alla våra aktiviteter aktiverar människor på något sått, oavsett det är paintball eller någon typ av mångkamp som upplevs hos oss. De flesta av våra aktiviteter kan spelas av skolungdom men vi anpassar givetvis allting efter era önskemål. Med Paintball som grund så har vi under våra år som verksamma eventarrangörer anordnat många olika ungdomsarrangemang både utomhus och inomhus. Med dagens aktiviteter och upplevelser kan vi nu också erbjuda mer än bara paintball. Vi har digitala upplevelser, Gel Blaster Battle, mångkampsgrenar, archery tag m.m. 

I närhet med naturen ger våra upplevelser en hel del motion och friskluft, något som bidrar till bättre hälsa och välmående. Ett besök hos oss kan jämföras med flera timmar träning så på vår anläggning får ni en kombination av nytta med nöje. 

Vi kan erbjuda

Nedan presenterar vi ett axplock av vad vi som företag kan erbjuda er som skola eller fritidsgård. Fantasin sätter inga gränser som man brukar säga. Har ni ett önskemål så försöker vi förverkliga det tillsammans!

Inomhusarrangemang

Vi kan arrangera paintball i sporthall så långt ner i åldrarna som 13 år. Det är alltid en rolig och uppskattad aktivitet som många år varit tradition för oss att anordna för olika organisationer.  

Digitala upplevelser

Vi kan arrangera aktiviteter för stora grupper på flera hundra deltagare med våra digitala upplevelser där man aktiveras med hjälp av mobiltelefonen som redskap. Det är en aktivitet och upplevelse som kombinerar det digitala med fysiska prestationer. 

Gel Blaster Battle

Gel Blaster Battle är ett hutlöst roligt alternativ till paintball som kan spelas av barn så väl som vuxna. Det är en bra aktivitet som är speciellt anpassad för yngre åldrar. Den gör inte ont och är lätt att förstå. 

Utomhusaktiviteter

Att spendera tid ute i natur med frisk luft och motionsfrämjande aktiviteter ger så mycket för våra kroppar. På vår anläggning får ni chansen att utmana er själva i nära anknytning med natur och friluftsliv. 

Behöver du kontakta oss?

076-1155276

For groups of 20 or more please contact

(844) 1822 66558

kontaktformulär