Aktiviteter för företag och privatpersoner

Kalaspaket

Varje säsong gästas vi av många olika kalasgrupper och att ta emot dessa fantastiska människor är bland det roligaste som finns. Ni kommer ju till oss av en anledning och det är ju att ha roligt, skapa minnen och att få en oförglömlig upplevelse och det är just det våra kalaspaket är till för. Mervärdet ligger i innehållet och upplägget som skapas efter vilket typ av paket ni väljer och efter era önskemål. 

Väl på plats går vi igenom upplägget för ert besök, aktiviteterna som bokats och vi stylar den som ska firas i en passande kalasdräkt. Beroende på upplägg så kan besöket avslutas med exempelvis en kaninjakt eller annan avslutande aktivitet som är till för att skapa både skratt och roliga minnen. 

Våra olika paket

Alla våra aktiviteter kan kombineras med något form av kalaspaket oavsett det är ett barnkalas, en svensexa/möhippa, eller något annat som ni arrangerar ett jippo för. 

barnkalas

I kombination med någon av våra barnaktiviteter erbjuder vi barnkalas som ett tilläggsalternativ. Vi dukar upp för en superroligt besök hos oss med en massa fart och gott för er att äta som t.ex. varmkorv eller sockervadd beroende på paket.

svensexa, möhippa & kalas

Aktiviteter i samband med en svensexa eller möhippa är väldigt populärt. Därför har vi skapat dessa kalaspaket för att krydda besöket med lite extra innehåll som t.ex. fikapaket och kalasdräkt. 

Behöver du kontakta oss?

076-1155276

For groups of 20 or more please contact

(844) 1822 66558

Kontakta oss