Maxxed Actionsport

Anläggningen

Vår anläggning ligger naturskönt belägen i Moliden, ca 2 mil från Örnsköldsvik. Vi delar mark med Molidens IK som bedriver föreningsverksamhet för både vuxna och barn, vilket gör hela området till en mecka för sport- och actionintresserade människor. 

Specialiserade på actionupplevelser så kan vi lova er en riktig adrenalinkick. 

Nervositet, adrenalin, förväntan. Att vänta på matchstart i Paintball är en obeskrivlig upplevelse.

Vår anläggning skapar många glada skratt och härliga minnen för både privatpersoner och företag.

Hos oss spelar du med den senaste utrustningen, sköna paintballmasker och välskyddande overaller med höga kragar.

Grupper som firar möhippa, svensexa och kalas besöker oss regelbundet för att uppleva intensiva aktiviteter av olika slag.

Headquarters

Vår fikaplats som ligger utmed spelfälten bjuder alltid på intensiva snack om tidigare matcher, heroiska bravader och mästerliga utskjutningar. Det här är vår utgångpunkt från vilken vi fyller på med energi och vätska mellan matcherna. 

Gel Blaster / Minisport paintball

Det här är vårt lilla spelfält tillängnat våra barnaktiviteter Minisport Paintball och Gel Blaster.  Spelfältet ligger i nära anknytning till Headquarters och Paintball/Lasertag banan. 

Paintball/lasertag

Huvudspelfältet på vår anläggning där vi spelar Paintball och Lasertag. Det är en intensiv och snabb bana med taktiskt avskärmade vinklar som kräver förflyttning och lagarbete. På spelfältet finns två startbaser samt tre stycken fältbaser. Fältbaserna agerar viktiga positioner i paintballspel som Capture the Flag men även i Lasertag- och Airsoftspel. Från Headquarters kan man följa med i matcherna från nära håll bakom skyddsnätet.